We bieden advies en begeleiding aan in verschillende vormen, zowel individueel als op maat van jouw werking.

Individueel advies

Dankzij onze positie tussen de sectoren in hebben we een goed zicht op wat er gaande is en wie waarmee bezig is. Zo kunnen we mensen en organisaties matchen die misschien niet van elkaars bestaan af weten, maar wel ideale partners zouden zijn voor een gezamenlijk project. We kunnen je ook helpen met het aanreiken van best practices of mee nadenken over het concept van je concreet project. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en we helpen je graag verder.

Vorming op maat van je team

In het kader van bijvoorbeeld een teamdag of pedagogische studiedag kunnen we ook een intensievere vorming op maat aanbieden. Daarbij vertrekken we van uitdagingen en concrete vragen in jullie werking, organisatie of school. Willen jullie nadenken over de plaats van cultuur in jullie werking of over hoe te werken rond cultuurparticipatie op maat van jullie leden, leerlingen of publiek? We helpen graag bij het formuleren van een einddoel en brainstormen mee over mogelijke pistes.

Aan de slag met BabbelArt

Het 'BabbelArt Box' spelbord

BabbelArt is een speelse gespreksmethode om met een groep of klas over kunst en cultuur te praten. We bieden verschillende vormings- en begeleidingsformules aan rond het spel.

Kennismaking met BabbelArt
Maak op actieve wijze kennis met het spel en raak geïnspireerd over hoe je het kan inzetten.

Train-the-Trainer
Op maat van jouw team leer je spelenderwijs alle details van BabbelArt kennen. We spelen >BabbelArt Box of BabbelArt Online, volgens jouw voorkeur. Ook krijg je tips en inspiratie omtrent de vele toepassingsmogelijkheden. Een Train-the-Trainer kan je aanvragen voor jezelf, maar ook voor een collega of op maat van je team. Ideaal voor een vormingsdag, teambuilding, een pedagogische studiedag... Geschikt voor groepen tot 18 personen

Spelbegeleiding (enkel in Brussel)
Voor Brusselse organisaties bieden we ook begeleiding bij het spelen van BabbelArt. We helpen je dan op weg door het spel samen met jou en je (Brusselse) groep of klas te spelen. Het objectief is dat je het op termijn zelfstandig kan spelen, alleen of samen met collega’s.

Prijs

De prijs voor een kennismaking, Train-the-Trainer of spelbegeleiding is €60 per uur (€50 voor een lesuur van 50 min.) en per begeleider. Daarnaast rekenen we ook een vast bedrag van €50 aan voor inhoudelijke & praktische voorbereiding, materiaal, evaluatie en nabespreking.

Contacteer ons