Je kan bij Lasso terecht voor individueel advies. Ook bieden we vorming & begeleiding aan op maat van jouw werking. Neem contact op met het formulier onderaan deze pagina en we helpen je graag verder.

Individueel advies

Dankzij onze positie tussen de sectoren in hebben we een goed zicht op potentiële partners voor jouw organisatie. We kunnen ook best practices aanreiken of mee nadenken over jouw project.

Vormingen

Onderstaande vormingen op aanvraag kunnen zowel fysiek of digitaal plaatsvinden, bijvoorbeeld op jouw vormings-/inspiratiedag of een teamactiviteit.

1 - Actief aan de slag met je netwerk
Hoe kan je je netwerk over sectoren heen opbouwen? En hoe creëer je kansen voor potentiële samenwerkingen? Leer hoe je op eenvoudige wijze in je dagelijkse werking een netwerk uitbouwt en onderhoudt. Geschikt voor groepen tot 18 personen, neemt ca. 90 min. in beslag.

2 - Participatief aan de slag rond kunst en cultuur
Hoe doe je dat, een participatief traject vormgeven? We nemen je mee in de verschillende stappen van het proces. Aan de hand van uiteenlopende methodieken en good practices tonen we je hoe je boeiende culturele of artistieke trajecten op kan zetten met inspraak van je groep of klas kinderen, jongeren of volwassenen. Geschikt voor groepen tot 18 personen, neemt ca. 90 min. in beslag.

Aan de slag met BabbelArt

Het 'BabbelArt Box' spelbord

We bieden verschillende vormings- en begeleidingsformules aan rond BabbelArt, onze speelse gespreksmethode om met een groep of klas over kunst en cultuur te praten.

1 - Ontdek BabbelArt
Maak kennis met de verschillende versies van de gespreksmethode (Box & Online). Met deze introductie en de daaraan gekoppelde brainstorm raak je geïnspireerd over hoe je BabbelArt zelf kan inzetten met je groep of klas. Geschikt voor groepen tot 18 personen, neemt ca. 90 min. in beslag.

2 - Train-the-Trainer
Op maat van jouw team gaan we in de diepte. Je leert alle details van BabbelArt Box of Online kennen, ook krijg je tips en inspiratie omtrent de vele toepassingsmogelijkheden. Een Train-the-Trainer kan je aanvragen voor jezelf, maar ook voor een collega of voor je team. Geschikt voor groepen tot 18 personen, neemt ca. 120 min. in beslag.

3 - Spelbegeleiding (enkel in Brussel)
We helpen je op weg door het spel samen met jou en je groep of klas te spelen. De bedoeling is dat je het op termijn zelfstandig kan spelen, alleen of samen met collega’s. Enkel beschikbaar voor organisaties in het Brussels gewest. Geschikt voor groepen tot 24 personen, kan vanaf 1 (les)uur.

Prijs

Individueel advies is gratis, met een maximumduur van 3 uur.

De prijs voor de vormingsformules (Actief aan de slag met je netwerk / Participatief aan de slag rond kunst & cultuur / BabbelArt) is €60 per uur (€50 voor een lesuur van 50 min.) en per begeleider. Daarnaast rekenen we ook een vast bedrag van €50 aan voor inhoudelijke & praktische voorbereiding, materiaal, evaluatie en nabespreking (uitgezonderd voor de vorming Ontdek BabbelArt)

Contacteer ons