We bieden advies en begeleiding aan in verschillende vormen, zowel individueel als op maat van jouw werking.

Individueel advies

Dankzij onze positie tussen de sectoren in hebben we een goed zicht op wat er gaande is en wie waarmee bezig is. Zo kunnen we mensen en organisaties matchen die misschien niet van elkaars bestaan af weten, maar wel ideale partners zouden zijn voor een gezamenlijk project. We kunnen je ook helpen met het aanreiken van best practices of mee nadenken over het concept van je concreet project. Neem contact met ons op via onderstaand formulier en we helpen je graag verder.

Aan de slag met BabbelArt

BabbelArt is een speelse gespreksmethode om met een groep of klas over kunst en cultuur te praten. We bieden verschillende vormings- en begeleidingsformules aan rond het spel.

We organiseren regelmatig een infosessie waarbij je op een beknopte manier doorheen de gespreksmethode en haar mogelijkheden geloodst wordt. Wil je graag zelf BabbelArt gebruiken met je groep, dan kan je een ‘Train the Trainer’-sessie volgen. Spelenderwijs maak je kennis met alle details van de gespreksmethode en krijg je tips over hoe je BabbelArt kan spelen met jouw groep of klas. De geplande infosessies en ‘Train the Trainer’-sessies vind je terug bij activiteiten.

Heb je toch liever een houvast als je het spel een eerste keer speelt met je groep of klas, dan zorgen we voor een begeleiding op maat. De bedoeling is wel dat je het op termijn alleen of samen met collega’s kan spelen. Interesse in een begeleiding op maat? Laat het ons weten met de form onderaan deze pagina.

Vorming op maat van je team

In het kader van bijvoorbeeld een teamdag of pedagogische studiedag kunnen we ook een intensievere vorming op maat aanbieden. Daarbij vertrekken we van uitdagingen en concrete vragen in jullie werking, organisatie of school. Willen jullie nadenken over de plaats van cultuur in jullie werking of over hoe te werken rond cultuurparticipatie op maat van jullie leden, leerlingen of publiek? We helpen graag bij het formuleren van een einddoel en brainstormen mee over mogelijke pistes. Ook kunnen we jullie een overzicht bieden van mogelijke partners of van het cultuuraanbod in Brussel.

Contacteer ons