Spelverloop

BabbelArt Box bestaat uit twee delen. In deel 1 vormen 50 disciplinekaartjes zoals theater, dans, muziek maar ook meer hedendaagse uitingen als gaming en street art het uitgangspunt. Aan de hand van deze kaartjes komt een blikverruimend gesprek op gang over de plaats van kunst en cultuur in het leven van de deelnemers.

In deel 2 organiseren de deelnemers hun eigen ideale kunstenfestival. Ze worden uitgedaagd om ideeën aan te reiken, samen plannen te maken, beslissingen te nemen én tot een concreet resultaat te komen. Zo worden vaardigheden als teamwork, luisterbereidheid, overtuigingskracht en compromissen sluiten ondersteund.

Met wie kan je het spelen?

BabbelArt Box is tweetalig (NL/FR) en kan gespeeld worden met jongeren vanaf 10 jaar en volwassenen. Je speelt het met 4 tot 24 spelers, in groepjes van max. 6 personen. De spelduur van elk deel is ongeveer 1 uur.

Vorming en begeleiding

Lasso biedt specifieke vorming en begeleiding op maat aan voor BabbelArt Box.

BabbelArt aankopen

BabbelArt Box kan aangekocht worden bij Lasso aan €49. Het spel kan opgehaald worden bij Lasso of verzonden worden (+ €10 voor administratie & verzending in België, €20 voor het buitenland). Interesse? Vul het formulier onderaan deze pagina in.

BabbelArt ontlenen

Je kan BabbelArt Box ontlenen bij Lasso, onder bepaalde voorwaarden. Volgende uitleendiensten stellen ook exemplaren ter beschikking.

Leerkrachten of organisaties die op één of andere manier betrokken zijn bij het onderwijs in Brussel, kunnen BabbelArt Box ontlenen via:


Jeugdwerkers in Brussel kunnen BabbelArt Box ontlenen via:


Wie actief is in het socio-cultureelwerk, kan BabbelArt Box ontlenen via:


Iedereen kan, ongeacht de sector waarin hij/zij actief is, BabbelArt Box ontlenen via:

Interesse? Vul dit formulier in.

BabbelArt kan aangekocht worden bij Lasso aan €49 + verzendkosten.