Dankzij onze positie tussen de sectoren in hebben de medewerkers van Lasso een goed zicht op potentiële partners voor jouw organisatie. Ook kunnen we best practices, nieuwe methodieken of interessante achtergrondinformatie aanreiken.

Advies

Ben je op zoek naar een culturele partner of een artiest(e), voor een project op maat van je groep of klas? Wil je graag advies over boeiende culturele uitstappen? Of zoek je nieuwe contacten om een cultuurproject mee op poten te zetten? Aarzel niet en boek een gratis gesprek (max. 3 uur) met één van onze experten via het formulier onderaan deze pagina.

Coaching

Naast individueel advies werkt Lasso ook regelmatig coachingstrajecten uit, op maat van organisaties en instellingen die in Brussel gevestigd of actief zijn. We begeleiden je dan uitvoerig rond de specifieke uitdagingen waarmee jouw organisatie aan de slag wil. Lasso beschikt over heel wat expertise om samen met jou en je team na te denken over o.a. participatie, samenwerken, het wegwerken van drempels en het bereiken van diverse doelgroepen.

Wil je graag handvaten aangereikt krijgen om een frisse wind door je visie en werking te laten waaien? We werken met plezier een traject op maat van je organisatie uit, aangepast aan het beschikbare budget. Neem contact op via onderstaand formulier.