Advies

Dankzij onze positie tussen de sectoren in hebben we een goed zicht op potentiële partners voor jouw organisatie. Ook kunnen we best practices, nieuwe methodieken of interessante achtergrondinformatie aanreiken. Heb je al een concreet projectidee, dan geven we daar graag feedback op. Neem contact op via het formulier onderaan deze pagina en we helpen je met plezier verder.

Begeleiding: in dialoog gaan over cultuur met een groep of klas

In gesprek gaan met een groep of klas over kunst en cultuur is niet altijd evident. Om je hierbij te helpen ontwikkelde Lasso de gesprekmethode BabbelArt in samenwerking met de spelspecialisten van De Aanstokerij.

Met BabbelArt breng je al spelende een dialoog op gang. Zo verzamel je waardevolle info over je groep of klas om mee aan de slag te gaan in verdere projecten of lessen. BabbelArt bestaat in verschillende versies: een bordspel, een online game en een geïllustreerd kaartspel.

Je kan beroep doen op Lasso voor spelbegeleiding. Wij zorgen dan voor een spelsessie met jouw groep of klas (max. 24 personen), de juiste omkadering en het nodige materiaal. Zo helpen we je op weg om daarna zelfstandig rond kunst en cultuur te kunnen werken. Een spelbegeleiding duurt ca. 60 minuten en kost 110 euro. Vraag jouw begeleiding aan met het formulier hieronder.

Als je liever onmiddellijk zelf aan de slag wil met BabbelArt, volg dan een vorming. Je vindt ons open aanbod in de agenda, ook kan je een vorming voor je team aanvragen.