Advies

Dankzij onze positie tussen de sectoren in hebben we een goed zicht op potentiële partners voor jouw organisatie. Ook kunnen we best practices, nieuwe methodieken of interessante achtergrondinformatie aanreiken. Heb je al een concreet projectidee, dan geven we daar graag feedback op!. Neem contact op via het formulier onderaan deze pagina en we helpen je graag verder.

Begeleiding: in dialoog gaan over cultuur met een groep of klas

In gesprek gaan met een groep of klas over kunst en cultuur is niet altijd evident. Om je hierbij te helpen ontwikkelde Lasso de gesprekmethode in samenwerking met de spelspecialisten van De Aanstokerij. BabbelArt bestaat in verschillende versies: een bordspel (BabbelArt Box) en een online game.

BabbelArt is een ludieke gespreksmethode die een dialoog op gang brengt over kunst en cultuur tussen de deelnemers. Al spelende verzamel je zo waardevolle info over een groep of klas, om mee aan de slag te gaan in verdere projecten of lessen.

Je kan beroep doen op Lasso voor een éénmalige spelbegeleiding. Wij zorgen dan voor de juiste omkadering en het materiaal voor een spelsessie. Zo helpen we je op weg om daarna zelfstandig met je groep of klas rond kunst en cultuur te kunnen werken.

Een spelbegeleiding duurt ca. 60 minuten en kost 110 euro. Vraag jouw begeleiding aan met het formulier hieronder.