De Move It Kanal Inspiratiesessies zijn specifiek bedoeld voor professionals. Tijdens elk van de sessies staat een spreker centraal, die vertelt over zijn/haar eigen praktijkervaringen binnen één van de Move It Kanal-projecten.

Het einde van het project Move It Kanal komt stilaan in zicht: tijd dus om de evaluatie voor te bereiden en na te gaan welke lessen we kunnen trekken. Onze onderzoekspartner Erasmushogeschool Brussel organiseert daarom op 24 november een eerste terugkoppelmoment. Bedoeling is om een aantal globale aanbevelingen te formuleren m.b.t. culturele en participatieve projecten met jongeren.

Tijdens het groepsinterview komen o.a. volgende vragen aan bod: wat zijn de belangrijkste aandachtspunten? Welke randvoorwaarden gelden er? En welke valkuilen worden best vermeden wanneer je werkt met jongeren en cultuur(-participatie) in een grootstedelijke context? Een sessie voor doeners, denkers en ervaringsexperten met betrekking tot participatieve processen en projecten.

De Inspiratiesessies vinden online plaats in beperkte kring (max. 15 deelnemers), om interactie en uitwisseling te bevorderen. Zo willen we de mogelijkheid bieden om nieuwe spelers te leren kennen en bij te leren van elkaar.Praktische info

  • Met: Pieter Meurs (onderzoeker Erasmushogeschool Brussel)
  • Dinsdag 24 november 2020, 10u – 12u
  • Voertaal: NL presentatie, uitwisseling NL/FR
  • Deelname gebeurt op uitnodiging. Heb je interesse of vragen, stuur dan een mail naar Lies.

Deze activiteit is de tweede van een reeks Move It Kanal Inspiratiesessies. Volg de links voor info over sessie 1 en sessie 3.

Datum
24.11.20
Tijdstip
10:00