De Move It Kanal Inspiratiesessies zijn specifiek bedoeld voor professionals. Tijdens elk van de sessies staat een spreker centraal, die vertelt over zijn/haar eigen praktijkervaringen binnen één van de Move It Kanal-projecten.

Brigitte De Backer is leerkracht secundair in het Institut des Ursulines. Na lang aandringen kon ze haar zesdejaars overtuigen om deel te nemen aan een improvisatie-event in het Huis van Culturen en Sociale Samenhang in Molenbeek. Op wekelijkse basis oefende ze met haar leerlingen, die al doende hun eigen talenten ontdekten en zo meer zelfvertrouwen kregen voor de première. Toen kwam corona en de bijhorende lockdown… In plaats van op te geven, gaf Brigitte het project een nieuw (digitaal) elan; een ervaring die ze graag met jullie deelt, in duo met Emilie Perraudeau, actrice en improvisatiecoach. Het wordt dus een inspirerende sessie over talentontwikkeling, samenwerking tussen kunstenaars en onderwijs binnen én buiten de schoolmuren. In dit artikel kom je alvast wat meer te weten over het traject.

De Inspiratiesessies vinden online plaats in beperkte kring (max. 15 deelnemers), om interactie en uitwisseling te bevorderen. Zo willen we de mogelijkheid bieden om nieuwe spelers te leren kennen en bij te leren van elkaar.Praktische info

  • Met : Brigitte De Backer (Institut des Ursulines) en Emilie Perraudeau
  • Donderdag 3 december 2020, 13u30 – 15u
  • Voertaal: FR presentatie, uitwisseling NL/FR
  • Gratis, de mogelijkheid tot inschrijven volgt in november. Wens je hiervan op de hoogte te worden gebracht, stuur dan een mailtje naar Lies.

Deze activiteit is de derde van een reeks Move It Kanal Inspiratiesessies. Volg de links voor info over sessie 1 en sessie 2.

Volzet
Datum
03.12.20
Tijdstip
13:30
Locatie
Online (via Zoom)