Lasso werkt met een klein team waardoor we niet zo vaak vacatures hebben. Als dat toch het geval is, vind je de vacature in onze nieuwssectie terug. Wel verwelkomen we met plezier mensen voor stages en vrijwillige werkkrachten.

Wat bieden we

Als vrijwillige werkkracht of tijdens een stage kan je bij Lasso:

  • kennismaken met een veelheid aan Brusselse organisaties uit de culturele sector, het socio-culturele veld, de welzijnssector en de jeugd- en onderwijssectoren
  • ondersteuning bieden bij het organiseren van netwerkactiviteiten of vormingen voor professionals uit bovenstaande sectoren
  • ervaring opdoen in het bemiddelen bij participatieve projecten rond cultuur
  • de zakelijke, administratieve of communicatiewerking van Lasso ondersteunen
  • je Nederlands of Frans oefenen in een professionele context
  • deel uitmaken van een fijn tweetalig team in een aangename werkomgeving in hartje Brussel


Wie komt in aanmerking?

Studenten uit zeer diverse richtingen kunnen stage lopen bij Lasso. Ook vrijwillige werkkrachten zijn meer dan welkom. De basisvoorwaarde is een interesse in kunst en cultuur en een open geest om creatief met ons mee te denken.

Wel is het aantal plaatsen beperkt; vooral stages dienen voldoende op voorhand aangevraagd te worden. Wil je graag stage lopen bij Lasso, laat ons dan weten wat je voor ons kan betekenen: weet ons in je mail met je stage-aanvraag te overtuigen van je meerwaarde.

Voor Lasso is diversiteit belangrijk. We waken over gelijke kansen en een gelijkwaardige behandeling en we houden rekening met eventuele specifieke ondersteuningsnoden.

Interesse in vrijwilligerswerk of om stage te lopen bij ons? Neem dan contact op via info@lasso.be.